Yangın Söndürme Cihazları ve Bakım İşlemleri

Ana sayfa > Hizmetlerimiz > Yangın Söndürme Cihazları ve Bakım İşlemleri

Yangın söndürme cihazlarının olası bir yangında etkili bir şekilde çalışabilmesi için kontrol ve bakımlarının periyodik olarak yapılması gerekmektedir.

Bu aşamada dolum zamanı gelmiş yangın söndürme cihazlarınızı, yerlerine yedek cihazlar bırakarak teslim alıp dolum tesisimize getiriyoruz. Gereken cihazları hidrostatik test sürecinden geçirdikten sonra dolum ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz.

Çalışır hale getirilen cihazların boyama ve etiketleme süreçlerinin ardından son kontrollerini gerçekleştirip tarafınıza teslim ediyoruz. Sertifikalı, Sertifika, TS ISO 11602-2’ye Uygun Olarak 

PERİYODİK KONTROL VE RAPORLANDIRMA TÜM RİSKLERİ AZALTIYOR

Yüksek basınçlı yangın söndürücülerin düzenli olarak kontrollerinin yapılması, cihazların daha sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır. Bu noktada belirli periyotlarda cihazların yerinde kontrol ve bakımlarını yapıyor, bu işlem sonucunda cihazların yerlerini, cinslerini, kapasitelerini, dolum ve kontrol tarihlerini belirten raporu yangın dosyanıza koymak üzere tarafınıza veriyoruz.

YANGIN EĞİTİM VE TATBİKATI YANGINA KARŞI BİLİNÇLENDİRME İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Bir işletmede çıkabilecek olası bir yangında kullanılan cihazların kalitesi ne kadar önemliyse personelin bu konuda eğitimli ve bilinçli olması da o kadar önemlidir. Bu noktada belirli aralıklarla işletme çalışanlarına yangın anında nelerin yapılması ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın söndürücülerin nasıl kullanıldığı ve hangi tür yangın söndürücülerin nerelerde etkili olduğu konularını içeren eğitim ve tatbikatlar düzenliyor, yangın dosyanıza koymak üzere katılım belgesini tarafınıza sunuyoruz.